fredag 31 augusti 2007

Vilken vecka...






Har inte hunnit ens att gå in och kolla nyhetssidorna nu under semestern, och tur är väl det för man blir ju bara deprimerad. (läs: Stureplansprofilen blev friskänd osv)
Har haft fullt upp med att planera trädgården, ta hand om katterna och hunden och pojkvännen samt övningsköra. I går träffade vi Pluto en annan bullterrier, men tyvärr så gick dom inte ihop :( Pixi avslutade det hela så fint genom att göra hål i Plutos läpp så blodvite uppstod. Känns himla trist och pinsamt för vi hade gärna velat vara hundvakter åt söte Pluto, Det är nog väl investerade pengar i Pixi om man går hundkurs har vi kommit fram till. (kan man lära henne att låta bli rabatterna oxå om man gödslar med BENMJÖL?) suck.
Var iväg en sväng på Zetas idag för att "titta" lite. Kom hem med 10 stycken vita narcisser "Thalia", Temynta, Purpurklätt, en rosa anemon, Buddleja, nån lila perenn jag redan tappat lappen på, echinacea samt nånting mera. bilder kommer nedan!
På Rusta hittade jag tulpaner;

5 stycken vita "Purissima"
5 st lila "negrita"
5 st rosavita "Leen van der Mark"
samt 10 stycken lila krokusar
10 stycken Puschkinia "Libanotica" o 3 stycken blå hyacinter. Det mesta gick ner i rabatten. I rundeln i gräsmattan har jag planterat:

8 st tulpaner "Shirley" lilavita
6 st Kirgislökar
20 st bergliljor
10 st narcisser "Thalia"

hoppas inte hundfan gräver upp allt....

Inga kommentarer: