onsdag 15 augusti 2007

Magstarkt...

Det har handlat mycket om blod och äckel i början av veckan. Det började fint i måndags när jag skulle gå ut med soporna, våran soptunna töms varannan fredag verkar det som och det börjar lukta en del kan jag lova. Speciellt nu när det är rötmånad....
Gissa min stora skräck när jag inser att hela soptunnan kryllar av mygglarver i olika storlekar! Jag släpper såklart locket och påsen och skriker så min kära pojkvän får ta hand om allt. Jag har varit där några ggr efteråt och sprayat med insektsspray och liknande men de vägrar att försvinna! Funderar på om man ska rulla bort tunnan till nån skog och dumpa den där, hälla i bensin, låta den brinna lite och sen köra hem den igen. Tror ni att det funkar?

Senare på kvällen tar jag itu med gräset som blivit väldigt långt, kämpar med våran kära handdrivna klippare i det meterhöga gräset. Räddar undan en groda från att bli strimlad och känner mig som världens bästa trädgårdsmänniska, bara för att en kvart senare strimla en stackars groda brevid björken. Jag mår så fysiskt illa att jag var tvungen att ställa undan klipparen och gå in och fundera på om det verkligen är värt att ha hus när man måste ta livet av små djur.

Igår blev vi klara med pojkvännens lägenhet, så mäklaren kom för fotografering. Vi var iväg och hämtade möbler som vi homestageade med och lite diverse. Det blev kanon! Nu har vi bara min lägenhet kvar att jobba på.
Efter det skyndade vi iväg och hämtade Frasse, vi ska vara hundvakter år en väns hund i dryga 5 dagar. Vår kära hund brukar vara snäll och trevlig med andra hundar men inte nu. Jag kan ju säga att det blev blodvite redan första timmarna. Så står jag där själv med två hundar som huggs och känner mig som världens sämsta hundägare. Inatt kunde de iaf sova i samma rum, men jag fasar hursomhelst.
Inte den bästa starten på veckan!
Har samlat fröer från pionvallmo och ballongblomma + okända fröer som ska ner i jorden. Ska beställa Narcisser och tulpaner så man får lite blomsterprakt i vår. Vore härligt! Och en rättelse: min tehybrid som jag sa hette Lilparfum heter "Liparfum", en miss av Plantagen. Inte konstigt att jag inte hittade något om den.

I söndags kväll så jag en väldigt spännande grej. Stod och väntade på pojkvännen i Farsta och hör ett himla oväsen komma närmare, en bil åker förbi i hög hastighet, på FÄLGARNA! Framdäcken var alltså punkterade och ljudet var öronbedövande. Ett riktigt hemskt illavarslande ljud, efter kommer två polisbilar. Hoppas dom tog idioten....

/A

Inga kommentarer: