lördag 18 juni 2011

Tassimo t20...och Knorr bag of taste :-)

...har jag fått äran att testa för Buzzador. Som jag tidigare skrivit så får jag hem olika produkter som jag testar och sen recenserar. Det är jätteroligt! Nu testar vi en Tassimo t20 kaffemaskin, den var inte gratis utan man får köpa den för ca halva priset och testa den i 3 veckor, är man inte nöjd så får man skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka. Jag är rätt nöjd hittills fast min käre man har varit skeptisk...hehe...jag som inte dricker kaffe sådär ofta tycker det är himla gott, och det bästa är att jag fick med Marabou choklad oxå som dryck, bara en knapptryckning och så får man varm choklad på några sekunder....blir nog en hit i vinter efter pulkaåkning i trädgården ;-)





Jag testar även Knorr Bag of Taste, en "stekpåse" med färdig kryddblandning som man fyller med kött eller kyckling och sen in i ugnen. Vi har testat "Lemon & herbs" och det var helt okej, inte så mycket sting som jag hade önskat...



Jag brukar inte hålla på och försöka värva folk till saker men buzzador är verkligen jättekul och man får testa nya produkter, vill du bli en buzzador så gå in på den här länken:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE

Uppge gärna mig, "Lovely01" som värvare så får jag lite poäng ;-)
Det är helt gratis och du får välja vilka produkter du kan testa.

Kram!

1 kommentar:

Fru Lindberg sa...

Nu har jag blivit en Buzzador, spännande ;0)