tisdag 6 april 2010

Lite uppdatering :-)

Usch vad dålig jag är på att uppdatera, ja men jag håller inne med en massa roligt som jag inte kan skriva om än, så det är väl bara att vänta...

Vilken underbar påskhelg vi hade hemma! 4 dagars lååång sömn, nyfiket vandrande i trädgården för att se allt som har kommit upp (rensandet av några vintermånaders hundskit var väl mindre kul att plocka upp...suck) Fredrik gjorde ett tappert försök att kalka växthuset men kalken ville sig inte så det ser ut som att det är mer smutsigt än kalkat. Hur gör man då?

Vi har handlat penséer och violer och satt i kruka - ljuvligt :-) Vi har suttit och fikat i växthusets 25-gradiga värme och bara myst. Gick på sillunch hos grannarna mittemot oxå, härligt! Men bakslaget med all snö som kom är ju inget att hurra för! :-(

Imorrn väntar vi kycklingar i maskinen, runt 50-60 stycken tros det bli. Hoppas det kommer några! Vi har sålt 2 kycklingar och ett hönspar till en tjej som skulle ända till Jämtland med dem, roligt :-)

Nej nu måste det jobbas vidare för ikväll blir det middag på tennstopet här i sthlm för att fira av en kompis och dansdonnas födelsedag :-)

vi höres imorrn... ;o)

Inga kommentarer: