tisdag 19 januari 2010

Hmmm

...har hittat mitt ultimata drömhus, tyvärr är Fredrik väldigt svårövertalad (förnuftig) men vad sägs om det här? 16-rummare på 656 kvm, 850.000 kr. Ja du såg rätt angående priset! Ser ut som en villa i lärkstan på östermalm i sthlm...
Tror det här huset motsvarar min bardoms drömhus - lite läskigt, väldigt stort och så pampigt! VILL HAAAAA! *lägger sig ner på golvet och surar*
Undrar vad driftkostnaden är i månaden på detta...måste nästan ringa mäklaren o kolla ;-)



På hönsfronten har jag fått svar från SVA angående obduktion på den kyckling jag skickade in. Det är "mild kronisk inflammation av luftsäcken". Men milda saker borde väl inte ta livet av dom? Suck.
Nu har de två som är kvar ur kullen åkt in istället för att vara i hönshuset och vaktlarna som var hemma hos oss har åkt ut. Mest för att Pixi imorse låg UNDER vår säng och darrade så hela sängen skakade när vaktlarna satte igång att gala, så för hennes mentala hälsas skull och våran sömns skull så bor de nu i gästhuset istället.
Knashund. Det hjälpte inte ens att hon fick en bit blodpudding varje gång en vaktel gal, hon höll på att braka rakt ut genom ytterdörren i ren skräck. För er som inte vet hur en vaktel gal, kolla här:

http://www.youtube.com/watch?v=IE61985wPbU

Inga kommentarer: