torsdag 27 oktober 2011

Stort grattis....






Lilla JAG vann!!!! :-)

söndag 9 oktober 2011

Förkylningstider, fläckar och barnmat...

Hallå!
Nu är ju hösten här och ärligt talat så är jag rätt så lättad...det kommer bli mindre att göra ute/i trädgården, allt från växthuset skall plockas in och vi ska inte kläcka fram några fler kycklingar...jag lovar! ;-) Det är fullt i hönshuset just nu och så har våra Sebrightpar fått flytta in i stora hönshuset...tror dom är lättade att slippa våra Mignonankor (som är sjukt söta och ännu ofotade...får se om jag hinner få bild på dom till veckan)
Det är ena riktiga vaktankor det där, kvackar i högan sky när man närmar sig grinden, är bättre än vår gamla hund på att säga till om det kommer någon på besök med andra ord :-)

Hela lilla familjen är just nu förkylda iallafall, inte så skoj + att både jag och Fredrik jobbar extra på helgen så att lillfisen har fått bo hos sin mormor och morfar i helgen. Känns jobbigt i hjärtat att lämna ifrån sig en liten sjukling men tyvärr får det bli så. Om jag inte jobbar extra så kan jag inte vara hemma med henne tills att hon börjar förskola eller hos dagmamma (oh hjälp vill inte tänka så långt...) Planen är att hon ska börja tidigast nästa höst, så det gäller att dryga ut på mammapengarna här...

Är ju som tidigare sagt, medlem hos Buzzador där man får testa olika produkter, är jättekul att få paket hem och sen dela med sig och låta andra testa och tipsa om produkterna. Fick hem ett lass med Vanishprodukter som vi testat flitigt...och vad skulle man göra utan dom undrar jag?! Speciellt nu när jag även testar Nestlés barnmat "Nötkött och sötpotatis"? ;-) Den gillar Judith skarpt även om hon faktiskt är 11 månader igår och inte 5-6 månader som målgruppen. Hon har slukat de burkar vi fått testa och även grannen och kompisens ungar verkar gilla denna puré.



Osså en liten notering...herregud ungen är snart 1 år! Kalas planeras i mörkaste november...med halloweentema ;-) HUR ska man hinna? Jobbar fast nu 2 dagar i veckan (lör, sön) och det funkar utmärkt men jag tycker man hinner så lite nu för tiden...alla mammors dilemma?

Kram på er!