onsdag 14 januari 2009

Nytt år

..och nya planer!
Jag hade lovat mig själv att inte hålla på och kolla på en massa frestande fröer i år. Jag säger bara: Impectas katalog...slurp!
Det gick ju sådär att förodla förra våren kan man säga...så min metod i år är rätt brutal, ut med fröna bara, där dom ska växa. Inget gullande och pysslande och passande med tempererat vatten och vermiculit och gud vet vad. Däremot min kära man, jorå, han har lovat att sköta alla sådder i år. Ha!
Pelargonerna i gästhuset har vaknat, i alla fall ca 40% av dom, resten ser lika ledsna ut som när jag tog in dom i höstas. Tror vi måste ta en sväng ut till Tungelsta och käre Sune Trygg i vår, jag kommer iaf inte kunna låta bli att köpa en hel del som gått hädan.
Och förresten! Lite väl tidigt men min ena änglatrumpet har redan börjat grönska! Vi kanske har haft för varmt i gästhuset i år?
Hursomhelst så ska jag iaf satsa på grönt i år, så det inte är lika plottrigt som det varit, men våran trädgård är 1 år gammal så man får ha lite tålamod oxå medans allting växer till sig.
Snart drar vi på semester till Indien igen, vi ska ta med skissblock och skissa lite på våran nya utbyggnad som vi planerar. Aldrig får man vara ledig va..:-)