onsdag 19 november 2008

Sjukt värre

Ja trädgården ligger i vintervila nu, det mesta är fruset och gruset är stelt som cement när man går på det, inget härligt knaster alls. Fredrik har köpt ytterligare en trädgårdstomte i betong som står och vaktar pergolan. Han fick lite filmjölk smetad på sig för att det ska bildas mossa på honom snabbare, men det kalla vädret gör bara att det ser ut att han har fågelskit på sig haha. Får nog bli ett projekt till våren istället.

Nu till tråkigheter, fick åka in i söndags natt med Fredrik till Sös, han hade så ont i ryggen att han inte kunde sova eller ligga heller för den delen. Vi fick komma in och ta blodprover ganska snabbt. Efter det fick vi vänta, och vänta...och Fredrik som inte kunde ligga satt på en stol och jag som skulle jobba samma morgon låg och sov lite på britsen. Sen skulle det tas ett blodprov i handleden, då tuppade Fredrik av, flera ggr på raken, så läkaren fick ropa på sjuksyrrorna som kom in med dropp och syrgas. HUR läskigt som helst! (man har ju sett på lite för mycket reality sjukhusserier...) Först trodde dom att han hade en blodpropp i lungan, sen vätska i lungan (efter röntgen) och sen konstaterade dom att han hade lunginflammation.
Jag blir arg när jag tänker på Vårdguiden som vi ringde 2 ggr och dom sa båda gångerna att det var influensa och att han bara skulle ta det lugnt och vila i 3-5 dagar. Hade vi lyssnat på det så hade han varit ännu sjukare nu, läskigt...man ska inte tro på allt läkare säger.
Och influensa vet man ju hur det känns: Feber, hosta, dåligt allmäntillstånd osv...och han hade inget utav det förutom jätteont i ryggen och lederna.
Men nu är han hemma och det är lite bättre, jag fick ledigt igår för att ta hand om honom eftersom han knappt kan duscha eller ta på sig strumpor. För han fick inga starka värktabletter inte, bara ett 100-pack med alvedon, HELT GALET!

Men annars är det bra ;-)