torsdag 28 februari 2008

Bröllopsbild...



Tänkte bara sätta upp en liten :)

Plan...

Nyaste planen på hur jag vill att det ska se ut...Obs, mannen ej tillfrågad ;D

tisdag 26 februari 2008

Nya sådder

Sådde en hel del igår, antagligen för mycket och för tidigt, men det ska bli spännande och se vad som kommer upp och vart det ska planteras sen :)




Jo jag vet att den är gul men...:P













Och så lite ätligt till växthuset...dom ska vara knallgula men jag hittade inte den bild som fanns på min fröpåse.



Oj, det vart visst lite gult där ändå på färgskalan, men jag lovar att jag petar bort det ur rabatten om jag inte är nöjd. Äppelsolbruden doftar och tagetesen ska vara vaniljfärgad samt att klematisen klättrar (älskar klättrare) så det borde ju gå bra. Ska det vara gult så ska det vara funktionellt iaf.

måndag 25 februari 2008

Long time...

...no see

Härligt har vi haft det i Indien! Helst skulle jag velat stanna en månad mer men men...:)
Hemma är nästan våren i full gång, i helgen så gjorde vi massor (tycker jag iaf haha)
vi har bland annat sågat ner en onödig liten björk, jag har grävt hål för pergolastolpar till vår pergolagång, vi har röjt bort spireabersån, sågat sönder ett nerfallet träd, röjt småsly på berget, klippt ner hälften av alla hallonbuskar, röjt ur jordkällaren, flyttat rabarberna från vedboden till grönsakslandet och så har jag förundrats över alla hundratals krokusar och snödroppar som kommit upp. Men jag är inte hundra på om det är jag som satt snödropparna? Fina är de hursomhelst!

Spireabersån är som sagt röjd och jag är så nöjd! Nu funderar vi på vad det ska bli här, finns ju tusen valmöjligheter! Kanske en rosenberså? Eller bara en massa rosor :)

Projekt för nästa helg är att gjuta stolpskorna till pergolan samt att gräva ur gången så vi kan lägga sten där istället för det dj***a gruset som bara sprider sig.

Jag har varit duktig och fotat, men jag är inte lika duktig på att lägga upp bilder som ni märker...suck.