fredag 16 november 2007

Fan ta nordea! Och paypal...

...ja det handlar då om min klänning som jag skulle betala med genom paypal, dock visar det sig att jag har använt upp min sk. "köpgräns" och måste ha en fyrsiffrig kod för att höja den gränsen. Den kunde man se i ens betalningshistorik på nordea när man startade upp paypal. Inga konstigheter - förutom att jag startade upp mitt konto hos paypal i mars 2004 och det går inte att se på ens internetbank. Inte ens på ett nordeakontor, nej man måste betala 50 spänn för att "beställa" historiken hem. Tror ni det går på 3 dagar? Nej runt en vecka, så nu sitter jag här och kan inte betala klänningen om jag inte har papper från nordea och eftersom det var nästan en vecka sen jag köpte klänningen på ebay så sitter säljaren och biter på naglarna och undrar vad jag sysslar med. FAAAAAAAAN! Nu ska jag se om det går att betala genom pojkvännens paypal. Så hela kontentan nu barn är: Shoppa inte för mycket på ebay (kopplat till paypal) om ni inte har den där jävla koden. Ta reda på den innan det gått ett år iaf så man slipper beställa från byråkratins högnäste.

Nu till trevligare saker: Jag har fått hem min vigselring! Den är för liten men det ska ändras på. Och den är jäääääätteeeevacker! Efter en nätt tullavgift på 1800:- så är den hemma! Nu längtar jag bara på att få ha den på fingret ;D

Vänta nu, vad hände med trädgårdssnacket? Haha. Idag ringde Willab (växthuset) och meddelade att det ska levereras på onsdag nästa vecka, härligt! Undrar om dom hjälper till att mura upp och montera det i minusgrader oxå? Nä jag är hemskt besviken faktiskt....efter allt jobb vi haft med tegelstenar och plats osv. Men jag är på gnällhumör idag!!!
Sen att man sover dåligt för att ens hund är i löpartagen är ju ännu bättre, gnäller om nätterna osv. uuuusch.

Kram!

måndag 12 november 2007

Härlig början på 2008!

Framöver:
26:e Januari, vigsel i stadshuset och bröllopsfest hos oss (?) med familjerna. 4 dagar senare åker vi till Calangute, Goa i Indien i 14 dagar. Ska bli himmelskt! Jag har aldrig varit på den sidan av jordklotet och längtar efter palmer och stränder och färger. Min hudfärg är ju åt det grönblå hållet så jag önskar mig lite brunt haha!

För er som väntat länge på bilder:

Brudklänning och ring ;D
Lite info: Klänningen är från 30 talet, likaså ringen i platina och med 0,85 ct diamanter. Jag är en sucker för gamla vackra saker som aldrig går ur tiden! Både klänning och ring är framtida antika objekt (om inte redan nu) som våra barnbarn kommer att få ärva.



Baksidan med urringad rygg:







Ringen med stort R!: